Светослав Пинтев Парламентарната асамблея на Съвета на Европа единодушно призна Руската

...
Светослав Пинтев Парламентарната асамблея на Съвета на Европа единодушно призна Руската
Коментари Харесай

Радев - докрай в строя с големия кървав брат! Какво правят партиите?

Светослав Пинтев 

Парламентарната асамблея на Съвета на Европа единомислещо призна Руската федерация за 

терористична страна

Общото заседание на Организация на обединените нации одобри с голямо болшинство резолюцията, която изрично осъжда съветските " опити за нелегално анексиране " на четирите отчасти окупирани области в Украйна и приканва всички страни да не признават тези територии за част от Русия.
Не я поддържаха даже Сърбия и Унгария. 
На страната на Путин останаха единствено Сирия, Никарагуа, Северна Корея и Беларус. 
Режимът в Еритрея, втората най-милитаризирана в света страна след Северна Корея, един от най-репресивните в Африка, също не поддържа кремълския деспот. Докъде е стигнал, правете си сметката. 
Българският президент 

Румен Радев, уви, си бае, каквото си знае

 Да схванат всички, че е до дъно в строя с огромния си кървясъл брат.
Обвини партиите, че загърбват " същинските проблеми на българите " като разискват въпросите дали съветският дипломат Елеонора Митрофанова да участва при откриването на Народното събрание, дали украинският президент Володимир Зеленски да приказва пред Народното събрание. 
Не чух какво споделя по въпроса радевият адютант Стефан Янев, само че чух, че Копейкин  щял да предложения съветската посланичка, в случай че поканят Зеленски. 
Ще е забавно да я снимат в непосредствен проект по време на речта му, това е несъмнено.
" Това към този момент е последна степен на дебилизация и инфантилизация в българската политика “, съобщи Копейкин с

обичайна си безочливост

Радев е по-дипломатичен, само че по никакъв начин не е по-различен. 
А Андрей Райчев твърдеше след изборите, че да назовават Копейкин „ путинист “ е напряко смешно. За Радев дори не загатна. Но това е Андей Райчев, схваща се…
Президентът да предложения отново Путин за 3 март, в случай че желае. А за какво не и Ким Чен Ун, той най-малко е относително спокоен вманиачен с ракети, които си ги изстрелва в океана.  
Апропо,  Гундяев от дълго време не  е набивал президентското канче, нито вицепрезидентът е падал скоро на колене в краката му, по остаряла съветска традиция.
Искат, не желаят Румен Радев и компания, Зеленски в този момент е неофициалният водач на Свободния свят,  Митрофанова не знам каква е, откакто съставлява държава-терорист. 
 А и спечелилите ще дефинират следвоенната система за сигурност, както постоянно е било. Но Радев и Коп. си мечтаят за дипломат Митрофанова, което

мирише на покана за тероризъм  

 И би трябвало да бъде наказано от сериозните политически субекти. Категорично и внезапно.
Те ще би трябвало да си дадат към този момент сметка какво закононарушение правят като оставят страната в ръцете на човек като Румен Радев толкоз дълго време. А се канят отново да я оставят.  
Путин е казвал истината веднъж, при започване на самодържавието си, че ….ако някой е президент повече от 7 години, 

“ то с мозъка можно сойти! "

 Което е реалност. Още повече, че той е на власт повече от 22 години. Но и Радев отива натам, с доста по-кратката си власт. 
„ Обитателят на Русия не е толкоз тъп, той най-после видя, че

 кремълският фюрер прави единствено неточности “, 

 каза тези дни именитият съветски публицист Александър Невзоров … И добави, че Русия дълго време е работила като международен крокодил, само че в този момент са му натрошили челюстите. 
Великият посланик - безсрамник и наполеонов външен министър Шарл Морис дьо Талейран пък споделяше: " Това е по-лошо от закононарушение – това е неточност! "
А ние разрешаваме една такава неточност да ръководи България. Това в действителност е доста повече от закононарушение. И партиите ще дават отговор за него. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР